Ezelkunsten

Wie zijn wij

Yara

Naast mijn grote passie voor kinderen heb ik een grote passie voor dieren. In 2017 heb ik mijn opleiding Dier-Management afgerond aan het Groenhorst College te Barneveld. Ik vind het dan ook een van de mooiste dingen om mijn passie voor kinderen en dieren te kunnen combineren binnen mijn werk bij Ezelkunsten. Naast de cursus Asinotherapie heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van het coachen en spiegelen met dieren. De kennis en ervaring die ik tijdens de cursussen en door de jaren heen heb opgedaan breng ik graag in de praktijk. Persoonlijk vind ik dan ook niets mooiers om het positieve effect die onze dieren kunnen hebben op de kinderen te zien.
Momenteel studeer ik Sociaal Work aan het HVA te Amsterdam. In September 2021 ga ik starten met een cursus Holistische kindercoaching.

Hedie Cooiman

Jokke Cooiman

Liselotte

Tommelien