Ezelkunsten

Kinderopvang Lang-kort durend verblijf

Verblijf bij Ezelkunsten

Lang en kort durend verblijf  bij Ezelkunsten is mogelijk in verschillende periodes. Denk hierbij aan de vakanties, de weekenden en doordeweekse dagen. Elk kind heeft zijn eigen slaapplek binnen de boerderij.  Doordat Ezelkunsten kleinschalig is is er veel persoonlijke aandacht.

Verblijf Weekend

In de weekenden is het mogelijk om bij Ezelkunsten te komen logeren. Tijdens de weekenden verzorgen we de dieren en doen we leuke activiteiten op of buiten het terrein. Deze activiteiten kunnen met of zonder dieren zijn. In het weekend word er op een persoonlijke manier gewerkt aan de gestelde doelen. Ezelkunsten is zeer kleinschalig daarom is er per weekend ruimte voor 6 kinderen. 

Het weekend start vrijdag om 16:00 en eindigt zondag om 16:00. Natuurlijk zijn er in overleg verschillende mogelijkheden.

 

Verblijf doordeweekse dagen

Ezelkunsten bied de mogelijkheid om door de weeks bij Ezelkunsten te kunnen verblijven. Na schooltijd is er ruimte om te spelen met de andere kinderen, huiswerk te maken of lekker te ontspannen. Ook zal er gewerkt worden aan de gestelde doelen. Ezelkunsten heeft ruimte voor 4 kinderen die doordeweeks kunnen logeren. Hierdoor kunnen wij persoonlijke aandacht voor ieder garanderen en kan er op een persoonlijke manier gewerkt worden aan de gestelde doelen. 

Ook voor kinderen die niet de mogelijkheid hebben om naar school te gaan zal Ezelkunsten zorgen voor een passende dagbesteding.  

Verblijf opvang

Naast de dagbesteding tijdens de vakanties is er ook de mogelijkheid om bij Ezelkunsten te komen logeren. In de vakanties bestaan de dagen uit het verzorgen van de dieren en daarnaast leuke activiteiten op en buiten het terrein. Deze activiteiten gebeuren zowel met als zonder dier. Ook worden er verschillende oefeningen gedaan met de dieren die passen bij de behoefte van het kind of volwassen. 

Crisis Opvang

Ezelkunsten bied naast dagbesteding, logeren en therapie ook de mogelijkheid tot crisis opvang. Soms moet een kind of jongere met spoed uit de eigen woonsituatie worden geplaatst. Wij hebben plek voor crisisopvang. Tijdens die tijdelijke opvang kijken we samen rustig naar een langere termijn oplossing.

Voor bijna iedereen

Van jong tot oud kan je bij Ezelkunsten logeren. Er wordt benoemd voor bijna iedereen, want Ezelkunsten hanteert een contra indicatie. Klik op de link voor meer informatie