Ezelkunsten

Dagbesteding

Dagbesteding

Naast diverse vormen van therapie bied Ezelkunsten ook dagbesteding aan voor iedereen van jong tot oud. Dit zijn leuke en leerzame dagen of dagdelen samen met alle dieren op de boerderij. Tijdens de dagbesteding zullen we diverse oefeningen doen om jou te ondersteunen bij het behalen van de door jou gestelde doelen. De dieren zullen helpen en ondersteunen tijdens deze oefeningen.

We hebben verschillende dieren binnen Ezelkunsten. Niet alleen Ezels maar ook paarden, kippen, varkens, konijnen, katten, honden (zowel groot als klein). Bij zoveel dieren op een boerderij hoort natuurlijk ook de verzorging van de dieren zelf en de omgeving waarin ze leven. Het aaien, knuffelen, borstelen en wandelen hoort hier ook bij. Dit is zowel voor mens als dier erg prettig en ontspannend. Naast de verzorging van de dieren kunnen er diverse klussen worden verricht op het terrein, gaan we creatief aan de slag in het Ezelhuis of maken we een wandeling buiten het terrein met of zonder dier. Samen met jou gaan we aan de slag natuurlijk geheel afgestemd op jou mogelijkheden.

Ezelkunsten bied een kleinschalige dagbesteding in een kleine groep. Hierdoor is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht, betrokkenheid en begeleiding op maat.

Dagbesteding binnen Ezelkunsten is mogelijk op de volgende dagen:

Maandag:    09:00-16:00
Dinsdag:      09:00-16:00
Woensdag:  09:00-16:00
Donderdag: 09:00-16:00
Vrijdag:         09:00-16:00
Zaterdag:     09:00-16:00
Zondag:0     09:00-16:00

Dagbesteding