Ezelkunsten

Onze Ezels

Ezelkunsten beschikt over een eigen kudde met betrouwbare en op de mens gerichte ezels. Van klein tot groot, van bont tot de langharige Poitou-ezel.
Ezels zijn van nature rustig, bezonnen, tolerant en loyaal. Waardoor ze betrouwbaar, fijngevoelig en liefdevol zijn. Deze positieve karaktereigenschappen hebben een goede werking tussen mens en dier. Onze Ezels helpen ons tijden de Ezel therapieën maar vinden het ook heerlijk om te knuffelen, geborsteld te worden of een wandeling te maken.

Odde
Odde

Odde is de moeder van Ukkie en net als Ukkie een poitou-ezel. Odde word gebruikt tijdens de portage, ze heeft een fijne grote rug waar je heerlijk op kunt liggen en ontspannen.

Ukke
Ukkie

Ukkie is de 7 jaar oude dochter van Odde en is net als haar moeder een Poitou-ezel.Vanaf dat Ukkie een veulentje is woont ze  al op de zorgboerderij. Ukkie is de grootste ezel in de kudde en vind het heerlijk om tussen de mensen te zijn.

Olaya
Olaya

Olaya is een grijze mini ezel en de moeder van Warre. Olaya is een beetje verlegen maar als ze je eenmaal kent vind ze het heerlijk om met je te knuffelen.

Warre
Warre

Warre is de dochter van Olaya en een grijze mini ezel. Warre is geboren op de zorgboerderij en is 2 jaar oud. Ze hou heel erg van knuffelen en vind mensen erg leuk. Ze vind het geweldig om met de andere ezels te spelen en rent dan ook graag me ze door de wei.

 
Yibbe
Yibbe
Floep
Floep

Floep is een mini bonte ezel. Ze vind knuffelen en geborsteld worden heerlijk en maakt graag een wandelingetje. Floep staat graag met haar voorbenen op haar blauwe trapje.