Onze ezels

Home - | - Onze ezels
Onze ezels2016-11-05T15:33:43+00:00

Ezeltherapie, niet alleen voor mensen met een beperking

Ezelkunsten beschikt over een eigen kudde met betrouwbare en op de mens gerichte ezels. Van klein tot groot, van bont tot de langharige Poitou-ezel.
Ezels zijn van nature rustig, bezonnen, tolerant en loyaal. Waardoor ze betrouwbaar, fijngevoelig en liefdevol zijn. Deze positieve karaktereigenschappen hebben een goede werking tussen mens en dier

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten