Ezelkunsten

Onze paarden

Ezelkunsten beschikt naast Ezels ook over een kleine kudde paarden. De kudden bestaat uit 4 Tinkers en 1 mini paardje. De paarden en de ezels lopen door elkaar op de grote wei. Net zoals de ezels helpen onze paarden ons tijdens de coaching.

Soes
Soes

Soes is 1 van onze 4 Tinkers en is ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een hele grote lange bos manen en in de winter heeft Soes een snor. Soes vind het heerlijk om geborsteld te worden en vind het leuk om met de andere paarden in de wei te spelen

Tibbe
Tibbe

Tibbe is de jongste van onze 4 tinkers en is iets minder da 20 jaar oud. Tibbe is erg gevoelig en lief en houd van knuffelen. Hij vind het erg leuk om te mennen en loopt dan ook voor de kar.

Teun
Teun

Teun is een Tinker van ongeveer 20 jaar oud. Teun is een erg gevoelig paard en is bij nieuwe mensen wat afwachtend. Teun is erg lief en betrouwbaar hij vind het heerlijk als je aan zijn been kriebeld of als hij een lekker borstel beurt krijgt

Noodle
Noodle

Noodle is ons mini paardje van 10 jaar oud. Hij is erg ondeugend en vind het leuk om met de paarden en de ezels te spelen. Ook vind Noodle het erg leuk om te springen of om lekker te gaan wandelen. Noodle vind het erg leuk om te mennen en heeft hiervoor zijn eigen karretje.