Ezelkunsten

Contact

Neem voor verdere informatie contact met ons op. Het Ezelkunsten team staat voor u klaar om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan.

Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Ingwierrum.

Contact

Stuur ons een bericht

Klachten

Het is mogelijk dat u een klacht heeft over onze diensten. Deze klacht zal eerst intern via onze  interne klachtenprocedure worden afgehandeld.  Voor het Indienen van een klacht kunt u contact opnemen met Hedie Cooiman via het contact formulier op deze pagina. Voor meer informatie over onze  externe klachtenprocedure kunt u op de link klikken van ons externe vertrouwenspersoon.