Wat is spiegelen met ezels/ honden?

Dieren communiceren door middel van lichaamstaal, dat wil zeggen: “houding-gedrag-energie”. Door gebruik te maken van dit puur en instinctief handelen van het dier kunnen wij dingen over onszelf leren. Hiervan kunnen wij profijt hebben in de toekomst, bijvoorbeeld betreffende onze gedragingen. Wij zijn ons maar bewust van 5 % van ons gedrag, de rest is onbewust gedrag.

Het doel van spiegelen met dieren is om juist bewuster te worden van dit onbewuste gedrag.

Tijdens de workshop gaan we zowel spiegelen met ezels als met honden.

De deelnemers gaan niet alleen naar huis met een bijzondere ervaring, maar ook met hernieuwde  inzichten in zichzelf die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers.

Uiteraard wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd. Er zal een uitgebreide lunch, inclusief koffie, thee, fris, lekkere hapjes geserveerd worden.

Kosten bedragen €67,50 per persoon.

Datum: zaterdag 6 april 2013
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Ezelkunsten te Maarsbergen.

Wilt u zich inschrijven, vul dan de onderstaande gegevens in:

[contactform email=”info@ezelkunsten.nl” subject=”Workshop ‘Spiegelen met ezels en honden’ – 6 april 2013″ success=”Hartelijk dank voor uw vraag / opmerking / inschrijving”] [name label=”Naam” required=”true”] [email label=”E-mailadres” required=”true”] [textarea label=”Vraag / opmerking / inschrijving”] [/contactform]