Op 11 mei organiseert Ezelkunsten.nl iets nieuws. U heeft de afgelopen periode deel kunnen nemen aan een aantal Steigerhout workshops.

[picture_frame source_type=”attachment_id” source_value=”1657″ align=”left”]

Op 11 mei een andere vorm. Naast de workshop steigerhouten meubelen maken bieden wij ook de workshop om robuuste meubels te maken. Tijdens de workshop maakt u kennis met de prachtige robuuste verbindingstechniek die zo kenmerkend is voor deze meubellijnen. De mogelijkheden hiermee voor zowel binnen als buitens huis zijn vervolgens eindeloos. Geheel naar eigen inzicht, idee en/of ontwerp maakt u daarna een prachtig meubelstuk of iets geheel anders. Vanzelfsprekend helpen wij u zoveel mogelijk bij het vormgeven en realiseren van uw creatieve ideeën.[picture_frame source_type=”attachment_id” source_value=”1663″ align=”right”] We beginnen de dag om 10.00 uur met een lekker kopje koffie of thee. Na een korte introductie over ons, de meubels, de houtsoorten en de techniek gaan we snel over naar het ontwerpen van uw eigen meubelstuk zodat we daarna voldoende tijd over hebben om iets moois te maken.

Vanzelfsprekend is er weer een heerlijke lunch om van te smullen met een rustmoment bij de ezels.

Kosten:

Voor deze workshop hanteren we een basistarief van €75,– Afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte materialen voor uw meubel komt hier een toeslag bij.

Agenda

[list style=”list9″ color=”magenta”]
  • 10:00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 10:15 Korte introductie van de dag
  • 10:20 Eerste gedeelte WorkShop
  • 12:30 Volledige zeer uitgebreide warme en koude lunch
  • 13:30 Tweede deel van de WorkShop
  • 17:00 Einde
[/list]

Meer informatie en inschrijve

[note title=”Algemene Informatie Robuuste meubels maken van rondhout en steigerplanken” align=”left”]Onze stijlvolle meubels worden gemaakt uit speciaal door ons geselecteerd duurzaam hout. Naast het bekende kanstanje,- en eikenhout betreft dit onder meer het door ons geïmporteerde Noors/ Zweedse kernhout. Dit duurzame, milieuvriendelijke hout is afkomstig van gebieden waar de bomen door de klimatologische omstandigheden langzamer groeien. De jaarringen liggen heel dicht bij elkaar. Mede door deze compacte structuur is het hout min of meer natuurlijk geïmpregneerd te vergelijken met bijvoorbeeld Siberische larix en Red Cedar hout. Het kernhout is ook te herkennen aan de typerende rode kleur. Afhankelijk van de gebruikte houtsoort krijgt een meubelstuk al dan niet een meer robuuste uitstraling De robuuste meubels krijgen het karakteristieke uiterlijk door de zogenaamde pen-en-gat verbinding voor rondhout. Deze speciale techniek kunnen wij toepassen op verschillende maten rondhout waardoor het, naast meubels, ook mogelijk is om trappen, hekwerken voor tuinen, weides en veranda’s te maken. Door dat we alleen zeer duurzame houtsoorten gebruiken kunnen de meubels onbehandeld blijven en zijn ze geschikt om onder alle weersomstandigheden en dus het gehele jaar buiten te staan. Onbehandeld meubels krijgen in de loop van de tijd wel een natuurlijke grijstint. Om deze vergrijzing tegen te gaan is het mogelijk de meubels te behandelen met een kleurloze beits[/note] [contactform email=”info@ezelkunsten.nl” subject=”Vragen / inschrijving Steigerplanken en Robuust hout WorkShop 11 januari 2013″ success=”Hartelijk dank. Wij nemen z.s.m. contact met u op. “] [name label=”Uw Naam”] [email label=”Uw E-Mailadres”] [textarea label=”Uw contactgegevens en/of eventuele vragen”] [submit value=”Verstuur”] [/contactform]