Voor onze zorgboerderij Ezelkunsten zoeken wij  een nieuwe collega die in teamverband maar ook zelfstandig onze clienten kan begeleiden.

Ezelkunsten is een kleinschalige zorgboerderij waar persoonlijke betrokkenheid en aandacht centraal staan. Wij  bieden kinderen  en volwassenen, met verschillende problematiek een (tijdelijke) vertrouwde en veilige plek. Naast dagbesteding bieden wij ook begeleid wonen en crisisopvang.  Hierdoor wordt gewerkt met verschillende diensten en behoren ook slaapdiensten bij de werkzaamheden.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die inzetbaar is voor minimaal 24 uur. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de jeugdpsychiatrie (harde eis) en een opleiding minimaal op MBO niveau. Ervaring met paarden, ezels en honden is mooi meegenomen en heeft zeker onze voorkeur. Gezien onze doelgroep zoeken wij iemand met een sterke persoonlijkheid, die zelf initiatief neemt.

Ben jij onze nieuwe collega? reageer direct!

Lijkt je dit wat?  Stuur dan je sollicitatiebrief en je CV naar hedie@ezelkunsten.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!