Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie

Wil je graag de meest intensieve fysieke therapievorm met ezels leren in praktijk te brengen? Te ervaren hoe het voelt om zo fysiek direct contact te mogen hebben?
Hoe het voelt wat een portage bij jou of een ander persoon kan doen? Hoe je asinotherapie kunt inzetten in je werk met de ezels? Dan is deze opleiding een absolute must. Het is en zeer prachtige ervaring die niet te omschrijven is in woorden.

Aan de orde komen:

  • Portage
  • Pansage
  • Wat zijn de effecten

Aanmelding

Opleidingsduur : 2 Dagen.
Plaats : Ezelkunsten Maarsbergen.
Kosten : € 300,- ex btw, incl. Koffie/ Thee en Lunch.
Opleiding zal van start gaan bij min. 5 deelnemers. Om te zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle cursisten worden er max. 8 deelnemers toegelaten.

Deelname opleiding is definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Wanneer u in één keer deelneemt aan drie of meer cursussen, ontvangt u 10% korting! Bij gelijktijdige betaling.

[contact-form to=’hedie@ezelkunsten.nl’ subject=’Opleiding: Asinotherapie / Ezeltherapie’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgevens en eventuele vragen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Mocht u vragen hebben kunt u ook een e-mailbericht versturen naar hedie@ezelkunsten.nl of bellen: 06-21850797