Op 22 september bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop ‘Hand in Hand’. ‘s Ochtends wordt u met een kopje koffie en/of thee welkom geheten door Hedie Cooiman en Mieke van Ooik. Samen met u nemen ze de dag door die er komen gaat. Via de handen kunnen we veel te weten komen van het karakter en de aanleg van iemand. Samen met maximaal 10 personen geven wij u een kijkje in uw persoonlijkheid. Uiteraard staat discretie hoog in het vaandel en er zal zo veel mogelijk persoonlijk met u gewerkt worden.

De dag bestaat uit 2 onderdelen:

Handanalyse
Wat zegt je hand over je karakter?  Dit gaan we onderzoeken aan de hand van jouw handen. Daarbij wordt gekeken naar de vorm, lengte van de vingers en hoe die in verhouding zijn tot elkaar zijn. “Handlezen” heeft  niets te maken met toekomstvoorspelling, maar is een empirische wetenschap. Het is  een prachtige manier om tot een zo groot mogelijke zelfkennis te komen.  Wanneer je je sterke punten kunt benoemen en je zwakheden onder ogen kunt zien,  ben je al een grote stap verder in je ontwikkeling.

Ontmoeting met de ezels
Ook ezels kunnen je helpen bij het inzicht krijgen in je eigen gedrag en wezen. De ezels vormen als het ware een spiegel en laten je duidelijk zien wat je sterke punten en/ of verbeterpunten zijn. Hoe benader je de ezels, hoe benaderen ze jou? Eten de ezels uit je hand? Accepteren ze je aanraking? Ervaren ze je als leider en kan je ze aan de hand laten meelopen?

Aan het einde van de middag komen de twee onderdelen samen en zullen we de verschillende inzichten een plaats geven.

Workshop Hand in HandProgramma

9.30 ontvangst
10.00 start workshop handlezen
12.30 zeer uitgebreide warme & koude lunch
13.30 hand in hand met de ezel Spiegelen / knuffelen/ wandelen met ezel
16.30 hand en hand komen samen

 

Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief lunch bedragen € 75,– per persoon.

Inschrijven

Om u in te schrijven dient u onderstaand formulier in te vullen.

 

[contactform email=”info@ezelkunsten.nl” subject=”Vragen / inschrijving Hand in Hand WorkShop 22 september 2012″ success=”Hartelijk dank. Wij nemen z.s.m. contact met uw op. “] [name label=”Uw Naam”] [email label=”Uw E-Mailadres”] [textarea label=”Uw contactgegevens en eventuele vragen”] [submit value=”Verstuur”] [/contactform]