Pansage

Home - | - Ezeltherapie - | - Pansage
Pansage2016-11-05T15:33:42+00:00

Pansage


We beginnen met de pansage, dat is het verzorgen van de ezel op een hele ontspannen manier. Lekker aaien, borstelen, omhelzen en kroelen in de ezelvacht. Op deze manier leren jij en de ezel elkaar goed kennen. Een onvergetelijke herinnering. Pansage is een onderdeel van die niet alleen de ezel ontspant. Camilla ,met ezels

Ontspannen

Ook u zult merken dat u heerlijk ontspant. Er wordt direct contact gemaakt met de ezel, wat  zorgt voor een ultieme ontspanning. Hier kan een innige vriendschap ontstaan tussen mens en ezel. Ook voor ons is dit telkens weer een mooi moment als we deze vriendschap ‘zien ontstaan’.

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten