Wat biedt Ezelkunsten nog meer naast Asinotherapie

Home - | - Wat biedt Ezelkunsten nog meer naast Asinotherapie
Wat biedt Ezelkunsten nog meer naast Asinotherapie2017-03-31T22:51:43+00:00

Geïnspireerd geraakt door onze ezels?

Bij Ezelkunsten is naast ezeltherapie/asinotherapie nog veel meer mogelijk!

Schilderworkshops
Ga je liever met kwasten en verf aan de slag? Ook dat is bij Ezelkunsten (de naam zegt het eigenlijk al) mogelijk. In samenwerking met een aantal kunstenaars bieden we geregeld workshops aan waarbij we rondom het thema “ezels” heerlijk creatief aan de slag gaan.

  • Vriendinnen-middag

Mentochten met ezel en/ of paarden
Meer informatie over tochten met paard en wagen vind je hier.

Ezelkunsten beschikt over een een zeer ruime binnenlocatie waar de diverse activiteiten kunnen plaatsvinden. In deze ruimte zijn ook de ezels welkom!

Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten