Workshop Hondenspiegelen 31 maart en 2 april

Home - | - Nieuws - | - Activiteit - | - Workshop Hondenspiegelen 31 maart en 2 april

Workshop Hondenspiegelen 31 maart en 2 april

IMG_3403

Spiegelen, voornamelijk met honden. Maar ook ezels staan in de rij om gespiegeld te worden…..

De Workshop Spiegelen met honden is iedere keer een groot succes. De afgelopen jaren heeft deze workshop veel losgemaakt bij de deelnemers. We hebben weer veel vragen gehad of we deze workshop opnieuw wilden gaan geven. Wederom een prachtige coachings- en spiegelsessie. Ook deze keer coachen en spiegelen we met honden. Honden zijn eerlijke leermeesters zonder vooroordelen. Door middel van hun lichaamstaal kun en mag je zelf ervaren hoe jouw manier van communiceren is, verbaal en non-verbaal.

Hoe communiceer je, wat is jouw motivatie, wat is jouw kracht, wat is jouw intuïtie, hoe maak jij contact, hoe werk jij samen?

Kortom, het wordt een leerzame, gezellige en smaakvolle hondse dag. Beide dagen

Datum : 31 maart en/of 2 april 2016
Plaats : Ezelkunsten, Griftdijk 4 in Maarsbergen
Kosten : €85,- exclusief BTW, inclusief koffie, thee en lunch

[contact-form to=’hedie@ezelkunsten.nl’ subject=’Hondenspiegelen 31-3 / 2-4′][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgevens en eventuele vragen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
2016-11-05T15:33:43+00:00

Neem contact met ons op:

Griftdijk 4, 3953 ML Maarsbergen

Mobile: 06-218 50 797

Web: Bezoek onze site:

Zorgboederij Ezelkunsten biedt je een fantastische plek om tot jezelf te komen in een geheel vertrouwde omgeving. De zorgboerderij biedt therapeutische ondersteuning, coaching en diverse vormen van dagbesteding. Tevens biedt het dagopleidingen voor coaching. Maar ook voor de creatieveling is er een groot aanbod van verschillende workshops. Alles staat in het teken van mens en dier, met een hoofdrol voor de ezels. Met hun lieve ogen en warme vacht geven ze je niet alleen vertrouwen, maar spiegelen ook je eigen gedrag. Ezelkunsten wordt gerund door een kleine groep enthousiaste mensen die de liefde voor de mens én dier hoog in het vaandel heeft staan. Altijd op maat. Altijd geconcentreerd op uw situatie.Ezelkunsten is in 2011 opgericht door Hedie Cooiman en is inmiddels een begrip in de regio. Het team van Ezelkunsten heet u graag welkom op de zorgboerderij in Maarsbergen!

Categorieën

Meest recente berichten